Daniel Baginierlaan 32 - 2660 Hoboken (Antwerpen)
GSM: 0471 58 52 85
Contacteer ons!
Contact

Renovatiewerken groot en klein

 

Schakel een vakman met kennis van zaken in voor het laten uitvoeren van kleine en grote renovatiewerken regio Hoboken. Pajo Renovaties staat voor u klaar om uw project uit handen te nemen. Dankzij de jarenlange ervaring weet dit bedrijf u perfect van dienst te zijn en dit zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten.

Renovatiewerken van A tot Z

U kan staat maken op deze firma voor tal van renovatie- en bouwwerken. Zo kan u bijvoorbeeld rekenen op het afbreken van bestaande muren, gedeeltelijk of volledig; het plaatsen van nieuwe halfhoge of hoge muren; het plaatsen van een bijgebouw aan uw woning of het plaatsen van een vrijstaand bijgebouw zoals een garage of bergruimte. Maar dit is nog niet alles! Ook kan u hier terecht voor het laten plaatsen van een structuur in houtskelet. Dit leent zich uitstekend voor diverse doeleinden, is energiezuinig en beschikbaar voor alle bouwstijlen. Er zijn trouwens geen beperkingen op vlak van grootte en vorm en ook voor de afwerking zoals schilderwerken, tegelwerken of het plaatsen van gyproc kan u uitbesteden aan Pajo Renovaties. U ziet het, wij zijn van alle markten thuis. Alle werken voeren wij trouwens met de nodige passie uit.

Contact opnemen

Heeft u interesse om uw kleine en grote renovatiewerken uit te besteden aan Pajo Renovaties uit Hoboken? Heeft u nog vragen of wenst u bijkomende inlichtingen te verkrijgen over onze werking en ons materiaalgebruik? Neem dan vandaag nog contact op en wij staan u bij met raad en daad.

Pajo Renovaties
Clikc+