Daniel Baginierlaan 32 - 2660 Hoboken (Antwerpen)
GSM: 0471 58 52 85
Contacteer ons!
Contact

Opritten en tuinpaden

Voor de aanleg van opritten en tuinpaden regio Hoboken bent u aan het juiste adres bij Pajo Renovaties. Hier garanderen wij kwaliteit, een persoonlijke aanpak en begeleiding van uw project van A tot Z.

Afwerking van opritten en tuinpaden

Wij steken onze handen graag uit de mouwen voor zowel kleine als grote buitenwerken. De aanleg van een oprit of een tuinpad is in een mum van tijd geklaard wanneer u dit bedrijf inschakelt. Dankzij onze jarenlange ervaring in klinkerwerken weten wij uw project naar perfectie uit te voeren. Hoe klein of hoe groot uw ambities ook zijn, Pajo Renovaties uit Hoboken is uw partner voor alle buitenwerken. 

Klinkerwerken zijn er in alle soorten en kleuren en voor elke bouwstijl is er wel een klinker die past. Bovendien zijn deze gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor ze slijt- en kleurvast zijn en bijzonder lang meegaan. Bij ons heeft u de keuze uit betonklinkers, klinkers met een verouderde look, natuursteenklinkers en nog zoveel meer. Welke klinker u ook verkiest, wij weten u hierbij perfect te adviseren.

Contact opnemen

Laat al uw buitenwerken behartigen door één vakman en besteed al uw werken uit aan Pajo Renovaties. Vraag gerust meer informatie of een offerte voor de aanleg van opritten en tuinpaden.

Pajo Renovaties
Clikc+