Daniel Baginierlaan 32 - 2660 Hoboken (Antwerpen)
GSM: 0471 58 52 85
Contacteer ons!
Contact

UW DAKWERKER VOOR HELLENDE en platte DAKEN

Op zoek naar een professionele dakwerker? In Hoboken belt u naar Pajo Dakwerken. Het ervaren en veelzijdige bedrijf plaatst en vernieuwt alle vormen van dakbedekking voor een droge en zorgeloze toekomst in uw woning of bedrijf. Voor diverse dakwerken mag u Pajo Dakwarken inschakelen. Zowel bij nieuwbouwprojecten als bij een dakrenovatie staat het bedrijf voor u klaar met een waterdichte service. Ook snelle herstellingen bij lekken of daken ontmossen bij onderhoud wordt uitgevoerd.

Afgewerkte hellende daken

Uw hellende daken worden volledig en van A tot Z onder handen genomen. Uw vertrouwde dakwerker werkt met alle types van dakpannen om uw hellende daken te leggen of te herstellen zoals u het wenst. Denk hierbij aan het:

  • plaatsen van een dakkapel
  • vernieuwen van de schoorsteen
  • installeren van de dakramen (Velux)
  • plaatsen van dakgoten
  • aanbrengen van dakisolatie

Platte daken

Voor het leggen van platte daken maakt de firma gebruik van roofing. Hierdoor verkrijgt uw dak een duurzame toekomst en beschikt u voor vele jaren over een waterdicht dak. Net als bij de hellende daken wordt deze service toegepast bij een nieuwbouw en bij een dakrenovatie. Alle advies en tot in de puntjes afgewerkte daken verkrijgt u bij Pajo Dakwerken wanneer u een nieuwe dakbedekking nodig heeft. Deze totale service bestaat onder andere uit het plaatsen van roofing, aanbrengen van regenafwatering, voorzien van dakisolatie en plaatsen van koepels.

Een dringende dakrenovatie?

Wanneer de regen door het dak lekt, wilt u uiteraard een snelle en vakkundige oplossing. Dan is het moment aangebroken om op Pajo Dakwerken te rekenen. Uw dringende dakrenovatie in Hoboken wordt met kennis van zaken uitgevoerd. In de regio van Groot-Antwerpen is dakwerker Pajo Dakwerken uw geschikte aannemer om in te schakelen bij noodgevallen. De zaak is 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 bereikbaar bij lekken aan het dak die dringend aangepakt moeten worden. Neem snel contact op.

Pajo Renovaties
Clikc+